isolerande egenskaper

Sandwichpaneler

Med vår hjälp blir du snabbt och enkelt energieffektiv. Sandwichpaneler har isolerande egenskaper långt utöver det vanliga. Välkommen!

kvalitet och kompetens

Legotillverkning

Vi erbjuder legotillverkning vid behov. Kontakta oss för löpande leverans av produkter tillverkade enligt era specifikationer.

Kontakta oss

Fordonsindustrin

Vi har lång erfarenhet av att producera och leverera sandwichelement till aktörer inom fordonsindustrin.

Sandwichelement

Sandwichpaneler blir allt mer populära, vilket har sin förklaring. Den överlägsna värmeisoleringen gör stor skillnad och ökar som en direkt följd energieffektiviteten. Högre brandsäkerhet och lägre energiåtgång är bara några av alla fördelar med produkten.

Här finner du information om vårt utbud av Sandwichelement. Tveka inte att kontakta oss med eventuella frågor. Vi lyssnar in dina behov och guidar dig inför köpet.

Vad är Sandwichelement?

Vanligtvis används Sandwichelement till tak, mellanväggar och fasader. Användningsområden är exempelvis kontor, industribyggnader, kommersiella byggnader, sporthallar samt kraftvärmeverk. Elementen är ett mycket bra alternativ till väggar i profilerad plåt.

De miljövänliga och kostnadseffektiva prefabricerade panelerna är sammansatta av två lager förlackerade stålplåtar med en mellanliggande isoleringskärna. Då kärnan och stålet samverkar blir elementen mycket kraftiga och kan användas över stora spännvidder. Montering sker dessutom snabbt och smidigt.

Legotillverkning

Vi arbetar med ett flertal företag i behov av specialtillverkade delar till sin produktionskedja. Kontakta oss för att diskutera ett eventuellt samarbete.

Kontakta oss
truma
KAMA
Alde
PRIMUS

Varför MO Sandwichpaneler AB?

Det finns många fördelar med elementen. Bland annat är de:

  • Lätta och behändiga
  • Slitstarka
  • Flexibla med många användningsområden
  • God isolering

Med sandwichelement får du ett starkt och smidigt material som dessutom är värmeisolerande, lufttätt och brandsäkert.

Förutom att fungera ypperligt som väggelement finns det en rad övriga användningsområden. Här är några exempel:

  • Ny-och påbyggnation av trailers och lastbilssläp
  • Busskurer och väderskydd
  • Släpbyggnation samt renovering av stängda släp, exempelvis hästsläp.

Experter

Varje bygginvestering tenderar att kosta mycket pengar. Ekonomi, estetik och kvalitet är alltid betydelsefulla faktorer. Med hänsyn till det är det alltid en god affär att beställa dina element hos oss. Våra produkter är av absolut högsta kvalitet, och de limmas med stor noggrannhet. Med för närvarande tre vacumlinbord har vi även kapacitet att hantera större beställningar. Behöver du hjälp med Sandwichelement? Har du några frågor? Varmt välkommen att kontakta oss! Vi delar gärna med oss av vår kunskap.

Kundfokus

Hos oss värderar vi kundens åsikt allra högst och nöjer oss inte förrän du är nöjd. Välkommen med din förfrågan!