Integritetspolicy

MO Sandwichpaneler AB behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679, även kallad GDPR. Detta för att du ska kunna känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter. Policyn avser att förtydliga hur vi behandlar dina personuppgifter, vem som får ta del av dem samt hur du kan ta tillvara dina rättigheter.

Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.

Hur får vi tillgång till och vad innebär en personuppgift?

Genom att lämna ut personuppgifter till MO Sandwichpaneler AB i samband med en kontaktförfrågan anses du även samtycka till behandling av uppgifterna. Du kan när som helst välja att återkalla ditt samtycke. Uppgifterna används endast för att kontakta eller återkoppla till dig som kund. De personuppgifter vi behandlar om dig delas inte med tredje part, förutsatt att vi inte är skyldiga att göra så enligt lag.

Exempel på personuppgifterna vi behandlar är

  • Namn
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Adress

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

I enlighet med gällande lagstiftning lagrar MO Sandwichpaneler AB aldrig personuppgifter längre än nödvändigt med hänsyn till ändamålet.

Dina rättigheter

Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, begära att vi begränsar behandlingen, göra invändningar eller för att begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss via e-post eller telefon.

Vem ansvarar för dina personuppgifter?

MO Sandwichpaneler AB är personuppgiftsansvariga för dina personuppgifter och ansvarar för att sådan behandling sker i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser. Vår utgångspunkt är att endast de personer inom organisationen som behöver uppgifterna för att utföra sina arbetsuppgifter ska ha tillgång till dem. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.